teknologi

Automatisering af driften giver øget overblik og styrker miljøet

LindComs fjernovervågningssystem er det perfekte optimeringsværktøj til logistik, driftsplanlægning og produktion.

LindComs unikke online koncept er en totalløsning til at samkøre brugere og leverandører i et optimalt logistiknetværk og dermed skabe et uovertruffent detaljeret og værdifuldt overblik i den daglige produktion.
Måle- og informationsteknologien SiloSense og TankSense tilbyder virksomheder og store organisationer, der benytter siloer og tanke som lagerenheder, den ultimative mulighed for at strømline deres forbrug, produktion og distribution af råvarer.

Med tilslutning af LindComs fjernovervågningssystemer SiloSense eller TankSense har brugeren allerede fra dag ét taget et stort skridt på vej ind i en effektiviseret og automatiseret lager- og produktionsstyring med betydelige besparelser.
LindComs målesystemer er omkostningseffektive, driftsikre og robuste – og det ideelle grundlag til optimere logistik og planlægning på alle niveauer.

MultiSense er hjertet i LindCom-systemet
Hjertet i LindCom systemet er MultiSense – den højeffektive interfase – der er grundlag for informationssystemets platform. MultiSense er designet med alsidighed i tankerne, og enheden er f.eks. udviklet til at kunne fungere multilateralt med de fleste industritilsluttede strøm- eller spændingssensorer på 3V-24V. Det giver en unik fleksibilitet og åbner op for ubegrænsede tilslutningsmuligheder til eksterne applikationer. Samlet betyder det, at MultiSense overgår langt de fleste målingsbehov for lagertanke og siloer, hvilket er med til styrke fremtidige udvidelsesmuligheder.

Online teknologien styrker også miljøet
LindCom systemets generering af lagerdata døgnet rundt giver råvareleverandører en unik mulighed for løbende at overvåge og optimere deres distribution. Det giver en unik mulighed for effektiviseret kørsel, færre hasteordrer og minimering af antallet af leveringspunkter. Samlet set er resultatet omfattende miljøbesparelser med en CO2-reduktion på op til 25%* som følge af den effektiviserede transport.

MultiSense systemet er sammen med SiloSense, TankSense og eSTOCK en af verdens mest fleksible, rentable og præcise lagerovervågningsteknologier. Skabt med fokus på fremtiden.